Gönderen Personel YELİZ ALTINDAĞ
Tarih 05.07.2018 09:05:56
Konu 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI Ç.Ü TIP FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU TARİHLERİ HAKKINDA
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için yurt içi yatay geçiş kontenjanları Dönem II ve Dönem III,Dönem IV ve Dönem V için ayrı ayrı dört asil, dört yedek olarak belirlenmiştir.Yurt dışı için yatay geçiş kontenjanı ayrılmamıştır. Yatay geçiş başvuru yeri,son başvuru tarihi ve başvuru koşulları şu şekildedir; BAŞVURU YERİ:Ç.Ü Tıp Fakültesi Dekanlığı Sarıçam/ADANA adresine posta ile veya yazı işleri kayıt bürosuna şahsen yapılabilir.Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. BAŞVURU TARİHLERİ:16-20 Temmuz 2018 - Sonuçların Açıklanacağı Tarih:30 Temmuz-3 Ağustos 2018 - Kayıt Tarih:06-08 Ağustos 2018 - Yedek Adayların Kayıt Tarihi:09-10 Ağustos 2018 İstenen Belgeler:1-Başvuru dilekçesi 2-Not Belgesi aslı (öğrencinin ayrılacağı kurumdaki derslerden aldığı notlarının,genel not ortalaması, not değerlendirme sistemini gösteren belge ile ders içerikleri) 3-Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumundan disiplin cezası almadığını gösterir belge. 4-ÖSYS sınav (puan gösterir) sonuç belgesi internet çıktısı. Önemle duyurulur!