Tarih 07.09.2018 15:49:44
Konu 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. YARIYIL KATKI PAYI KONUSUNDA ÖĞRENCİLERE DUYURU
2018-2019 Eğitim-öğretim yılı için Cari Hizmet Maliyetine öğrenci katkısı olarak alınacak katkı payları ve öğrenim ücretlerinin tespitine dair Bakanlar Kurulu kararına göre Güz yarıyılı katkı payı ödemeleri 03 Eylül – 28 Eylül 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Fakültemizde öğrenim gören ve katkı payı yatırması gereken 2012 ve önceki girişli öğrenciler ile bir kısım yabancı uyruklu öğrencilerin İş Bankası’nın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden T.C. kimlik numaraları / yabancı kimlik numaraları ile bankada belirtilen miktarı 28.09.2018 tarihine kadar ödeyerek makbuzun bir örneğini Öğrenci İşleri Şefliği Müracaat bölümüne teslim etmeleri gerekmektedir. Ç.Ü.Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 18.maddesi gereğince, öğrenciler belirtilen sürede katkı payını ödediklerini belgeleyerek kayıtlarını yenilemek zorundadır. Kayıt yenileme işlemlerinin sorumluluğu öğrenciye aittir. Belirtilen sürede, haklı ve geçerli nedenleri olmadan kayıtlarını yenilemeyenler, o dönemin derslerini alamaz ve bu derslerin sınavlarına giremezler. Aksi takdirde yukarıda belirtilen ve katkı payını yatırmayan öğrencilere hiçbir belge verilmeyecek olup, öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.