Tarih 26.03.2018 10:25:54
Konu ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında alan dışı seçmeli ders alan veya seçemeyen öğrencilerin güz yarı yılına ait sonuçlar ile bahar yarıyılında bu dersi alan öğrencilerin listesi öğrenci panolarına ilan edilmiştir. Ç.Ü. Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi gereğince, öğrencilerimiz Dönem V"in sonuna kadar bu derslerden başarılı olmak zorundadırlar. Her iki yarıyılda başarısız olan öğrencilerin önümüzdeki eğitim yılında Ç.Ü. Akademik Takvimini ve konuyla ilgili yapılacak duyuruları takip ederek derslere devam etmeleri ve sınavlara katılmaları hususunda hassasiyet göstermeleri gerekmektedir. İlan edilen listelerde bilgileri hatalı olan öğrencilerin Dekanlığımıza dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.