Tarih 22.12.2017 09:17:08
Konu TÜM ÖĞRENCİLERE DUYURU
Fakültemiz öğrencileri yemek ihtiyaçları için Üniversitemiz Merkezi Kafeterya, Hastane Öğrenci Yemekhanesi ve Kongre Merkezi binasında bulunan öğrenci yemekhanelerinden Ziraat Bankası Manyetik Kimlik Kartları ile yararlanabilirler. Ç.Ü Kongre ve Kültür Merkezinde yeni açılan öğrenci yemekhanesinden yaralanmak isteyen öğrencilerimiz için Üniversitemiz de Belediye Otobüsleri ile ring servis hizmeti 25.12.2017 tarihinden itibaren aşağıda belirtilen saatte ve yerde gidiş/dönüş yapılacaktır. Yemekhane Gidiş Güzergahı: Saat 11:45"te İlahiyat Fakültesi önünden hareket edecek ve Müze kafe yanından, Hastanenin Doğu kapısından yemekhaneye direk servis yapılacaktır. Saat12:30"da Müze kafe yanından, Hastanenin Doğu kapısından yemekhaneye direk servis yapılacaktır. Dönüş Saati: 13:15"te aynı güzergah üzerinden yapılacaktır.