Gönderen Personel YELİZ ALTINDAĞ
Tarih 25.08.2017 15:36:38
Konu DÖNEM II’de ÖGRENİM GÖRECEK ÖGRENCİLERE DUYURU
Fakültemiz 2017-2018 Egitim-Ögretim yılı Alan Dışı Seçmeli Ders Seçimi, 5 - 15 EYLÜL 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili ders seçimini Dönem II’ye yeni başlayacak öğrenciler yapacaktır. Dönem II’de önceki yıllarda, Tekrara kalan öğrenciler seçim yapmayacak ve daha önce başarısız oldukları “Alan Dışı Seçmeli Dersini” yeniden alacaklardır.İlgili öğrenciler seçimlerini belirtilen tarihler arasında ; Üniversitemizin http://www.cu.edu.tr/ internet adresinden “Servisler” başlığı altında Ögrenci İşleri Bilgi Sistemi olarak tanımlanan giriş alanına, Kullanıcı Adı kısmına ; okul numarasını ,Şifre kısmına ; T.C. kimlik numarasını yazarak giriş yapabileceklerdir.Alan Dışı Seçmeli Ders Seçimi yapamayan öğrenciler ,ögrenci işleri tarafından boş olan kontenjanlara manuel olarak yerleştirilecektir. Önemle duyurulur.