Tarih 02.06.2015 15:31:50
Konu 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DÖNEM VI’YA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Fakültemiz Dönem VI eğitimi 01.07.2015 tarihinde başlayacaktır. 6353 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik yapılmasına Dair Kanunun 35.maddesine istinaden Tıp Fakültelerinin altıncı sınıfına geçen intörn eğitimi döneminde öğretim üyesi rehberliğinde yaptıkları uygulama çalışmaları karşılığında ilgili kurum bütçesinden oniki ay süreyle ödeme yapılacaktır. Bu nedenle ilgili öğrencilerin ödemeyi alabilmeleri T.İş Bankası Çukurova Şubesinden hesap numarası olanların mevcut hesap numaralarını, hesap numarası olmayanların hesap numarası açtırarak Dekanlık Mali İşler Şefliğine 15.06.2015 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Prof.Dr.Filiz KOÇ Dekan V.